Saturday, June 25, 2011

Hari Minggu di UTP

Tiba-tiba aku ada feeling yang rasanya baru hari ini aku sambut weekend aku dengan selesa sepanjang semester ini. Tak tahu lah mengapa. Sebab ini minggu ke 4 bagi aku. *Dah hari tu aku extend cuti aku, memang laa 1 minggu less dari orang lain.*

Last week aku pergi ke KL. Kakak aku yang pertama celebrate wedding dia pulak. Tahniah diucapkan. Gambar? Sorrylah. Kamera aku dekat kakak aku yang kedua sekarang. Aku tak sempat nak transfer gambar beliau dalam laptop aku dan tak banyak sangat gambar pun time akad nikah hari tu. Aku penat sangat sebab aku sampai KL hari tu pun jam 0830 dan acara akad nikah jam 1200. Aku tak sempat tidur pun. Memang memenatkan.

Last 2 weeks pulak? Aku main futsal rasanya, tournament ElectreCup. Semua game Machete FC pagi. Nak bangun lambat sorry laa. Memang tak bangun laa aku. Haha.

Baru hari ini aku dapat merasa weekend dalam semester ini. Actually aku tak buat apa pun. Bangun jam 1200, mandi, kemas bilik, cuci baju, tukar cadar dan sarung bantal baru, makan, study sikit. Tu jer kot aktiviti aku. Tapi aku rasa macam relax sangat. Sebab tak ada banyak sangat benda nak kena buat.

Tapi aku ada 2 projek kena disiapkan, HSE dan CAED. CAED ni haram sikit nak kena buat. Dah kena hantar awal. Aku masih tak tahu apa kena buat ni sebenarnya. Takpe, slow-slow dulu. Test banyak datang mencanak, prepare test dulu.

Tu jer kot aku nak sampaikan. Nak pergi makan laa pulak. Hehe. Salam Sabtu kawan-kawan. :)

p/s - Dah laa main baby ya, aku tok sapa nak layan oii. :P

8 comments:

zara's said...

p/s ya adohhehh trasaaaa amek eh !! :p

Ahmad Zakwan said...

boh kaco mok cik eyka gik! shuhh2. g main dgn walker. :D

zara comel said...

pal itak jaik ilak ng amek..bh jeles kmk ada walker~ . :p

Ahmad Zakwan said...

boh nak berolah. kmk kck2 lok ne da k walker. k kereta ruget eh. wawawawa. :D

BlinkyThinky said...

exam datang mencanak~! pergh ayat kau.. aku sebagai cikgu bahasa tabik kat kau~ hahahahaha

Ahmad Zakwan said...

aku mendapat pujian dari seorang cikgu yang berwibawa, aku berasa bangga dengan diri sendiri.terima kasih cikgu. haha.

zara ooi oioi said...

ngegeh ktk ya..mencik mekk! xmok kaka ng itak gk lm tponnnn!

Ahmad Zakwan said...

ktk bos eksen ktk ya. boh nak macam2. hahaha. :D